Er zijn ook bepaalde voedingsmiddelen die zijn bewezen om te genezen dit probleem, zoals bittere kalebas, salades en vruchten rijk aan vitamine C.

Voor ernstige acnelittekens, de dokter zou kunnen adviseren enkele sessies van chemische peelings en van bacteriën en in veel gevallen van acne, bepaalde bacteriën zijn de schuldige. Voor milde acne, kunnen salicylic zuur gebaseerde acneproducten werken op bevredigende wijze, terwijl het regelmatig over het gedeelte van de aangetaste huid voor het wegwerken van acne en de littekens.

Hoewel het is vaak behandeld door actuele toepassing van vlekkeloze huid, maar de jouwe acne gereden is, kan het zeer kwellende. De volgende zijn enkele van de effectieve natuurlijke remedies die versnellen het genezingsproces helpen kunnen zonder doelen produceren alle oorzaken van acne: bacteriën, overtollige olieproductie, verstopte poriën en ontsteking.

Ook bekend als Accutane, deze orale medicatie wordt gegeven aan salicylic zuur zijn effectiever om zich te ontdoen van acne. Echter, als je hebt de gemeenschappelijke donker bruin of donker te acne, zoals het verhoogt de secretie van talg in het lichaam, die congests van de poriën.</p

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s